Bannerwebsite
VOOR ELKE ARTIEST EEN WEBSITE

EEN COMPLETE WEBSITE VOOR € 399,00

Ben jij op zoek naar een eigen unieke website? Speciaal voor muzikanten, sporters, acteurs en kunstenaars ontwikkelen wij een website die past bij jouw uitstraling. Een goed ontworpen website is je visitekaartje en het laat zien dat je serieus bezig bent met je carrière als artiest. Je doelgroep wordt direct enthousiast wanneer ze je website in je eigen huisstijl bezoeken.

SAMEN OP WEG NAAR HET SUCCES

Jij bent uniek dus wij willen met je nieuwe website ook het maximale bereiken! Wij bieden een betaalbaar totaalpakket voor de vormgeving en de techniek. Vergeet ook je socials niet! Wij zorgen ervoor dat je socials geheel in de stijl van je website worden ingericht zodat je een eenheid creëert met dezelfde uitstraling! 

EEN COMPLETE WEBSITE

Je website heeft de volgende pagina’s:

Homepage | Biografie | Discografie | Fotogalerij | Agenda | Videokanaal | Contactpagina | Boekingsformulier

Je betaalt eenmalig € 399,00 incl. btw voor het ontwikkelen van je website. Daarnaast betaal je maandelijks € 25,00 incl. btw voor  je domeinnaam, de webhosting en het onderhoud

ONZE WERKWIJZE

We bepalen samen het doel en de strategie en we kijken naar je huisstijl. Beschik je nog niet over een eigenhuisstijl dan creëren we deze. We kijken naar je doelgroep en richten de navigatie van de website in voor een goede vindbaarheid. We maken een concept, richten je e-mailadressen in en bespreken deze. Ben je tevreden, dan gaat je website direct online!  

We maken voor jou een website in WordPress zodat jij zelf eenvoudig je wijzigen kunt toepassen!

VOORBEELD WEBSITE

Wij leveren maatwerk maar om een indruk te krijgen kun je hier één van onze voorbeeld websites bekijken!